Firemní rodinné odpoledne

9. 10. 2023

Letošní Rodinný den proběhl trochu netradičně a to v sousedních Cítolibech. Navíc jsme se tentokrát nepřišli jen pobavit, ale pokusili jsme se zlepšit zeleň v našem sousedství. Náš Rodinný den byl totiž spojen s vysazením 30 stromů, a to v lokalitě biokoridoru mezi Cítoliby, Zeměchy a Louny. Několik stromků bylo vysazeno také v lokalitě cítolibské „Bažantnice“. I přes drobné potíže s nedostatkem nářadí (mechanizace) a neustále sílícím větrem se podařilo všechny stromky společnými silami úspěšně vysadit. A jednoznačně jsme si to užili. Nejen účastníci samotného sázení stromků pak našli zázemí v cítolibském Dělnickém domě, kde byly pro děti i dospělé připraveny zábavné atrakce a samozřejmě nemohlo chybět dobré občerstvení. V rámci večerního programu potom k tanci a poslechu hrála skupina Reflex. Děkujeme všem za účast a těšíme se na další společnou firemní akci.

Právě poptáváme tyto pracovní pozice:

 
 

3. 7. 2024

I když byl poslední červnovou sobotu abnormální hic, tak jsme sice nejeli do Měchenic, ale společně jsme si užili odpoledne na lounském baseballovém hřišti. Díky za účast.
Celá zpráva

3. 6. 2024

Pozvánka na sportovní den v Cítolibech V sobotu 22.6.2024 od 14:00 na fotbalovém hřišti Program: Soutěže, letadlo, zábava, odměny a překvapení! Vstupné pro děti zdarma, doprovod 30Kč
Celá zpráva

30. 4. 2024

Den recyklace - Louny 2024 Tuto akci také podpořila naše firma.
Celá zpráva

23. 4. 2024

Podporujeme Dobrovolnické centrum v Mostě
Celá zpráva
Top