Operátor výrobní linky LINKY AL, EFP a FPM



Popis

Zázemí japonské společnosti

Práci v příjemném kolektivu

25 dní dovolené

Podpora dojíždění - firemní svozová doprava

Stravenky nebo obědy od 10 Kč

Příspěvky do cafeterie

Stabilní zaměstnání

Možnost kariérního růstu

Odměna za doporučení nového zaměstnance až 21 000 Kč

Požadujeme

Základní vzdělání

Ochota pracovat v týmu

Práce na 3 směny i 2 směny

Ochota učit se nové věci

Samostatnost, pečlivost, všímavost

Manuální zručnost

Zkušenost s linkovou výrobou výhodou




Jak nás kontaktovat ?


Pokud Vás nabízená pozice zaujala, zašlete nám svůj životopis na email prace@aisan.cz, nebo vyplňte náš online dotazník. Po obdržení emailu nebo vyplněného dotazníku Vás bude kontaktovat některý z našich náborových specialistů a dohodnete se na dalším postupu. Pokud zrovna nenabízíme pozici o kterou máte zájem, a přesto byste u nás rádi pracovali, zašlete nám svůj životopis s pozcicí kterou požadujete.

Zaslal jsem životopis, co bude dál ?


1) Posouzení žádosti

Vámi zaslaný životopis do 14 dnů posoudíme, pokud budete splňovat naše představy a kvalifikační požadavky, budeme vás telefonicky kontaktovat s termínem osobního pohovoru. Když se s vámi nespojíme do 3 týdnu, nebyl jste vyhodnocen jako vhodný uchazeč a zařazen do výběrového řízení.

2) Osobní pohovor

Při osobním pohovoru vám detailně představíme firmu – jaké zastáváme hodnoty, co nabízíme a jaké je naše představa nabízené volné pozice a to samé budeme chtít slyšet od vás. Pokud to daná pozice bude vyžadovat, budeme spou chvíli hovořit v cizím jazyce nebo vyzkoušíme vaše praktické dovednosti.

3) Nabídka zaměstnání

V případě úspěšného pohovoru vás v předem domluveném termínu budeme kontaktovat s pracovní nabídkou. Pokud se rozhodnete ji přijmout, bude Vás čekat ještě jedna krátká schůzka s námi, kde vám budou sděleny nástupní náležitosti a předány potřebné dokumenty pro vyřízení nástupních formalit.

Osobní údaje


Uchazeč o zaměstnání souhlasí, aby jeho osobní data, která poskytne inzerentovi, byla interně použita pro účely výběru na váše uvedenou pozici, za předpokladu, že s nimi bude nakládáno důvěrným způsobem, a to v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů.

Top